Toppbilder
Välkommen in | Kafé | Konferens | Historia | Vägvisning | Markäventyr


Öppettider

Kafématsedel

Läs mer


Kaféts
Öppettider

För tillfället har vi stängt

Det är jättesvårt att bestämma öppettider tycker jag. Helst skulle jag vilja ha öppet när det är folk och stängt när vi inte har några gäster. Men så kan man ju inte göra. Hur ska man veta när det är folk och inte?
Ända sedan 1995 har jag räknat antalet gäster och försökt lära mig hur många som kan tänkas komma. Det är jättesvårt. Ibland tror jag att det beror på vädret och oftast är det ju så. Men vi är människor och alla är olika. Vissa ger sej ut på fikautflykt när det är soligt väder och andra åker när det är regnigt väder. Vissa stannar bara när det är massor med bilar på parkeringen. Men andra stannar när det är helt tomt, för att vara säkra på att det är lugn och ro och att vi har tid att prata.


Periodvis har vi många gäster som kommer hit på MC. Är man fler än 10st, och vill komma senare än kl.17, så öppnar vi kaféet speciellt för er om inget annat är inbokat. Ring under dagen och säg till att ni vill komma. Vissa ljumma sommarkvällar är det många som är ute och åker och då stänger vi när sista gästen åkt eller när det blir mörkt.

"ÖPPNAR DE FLESTA DAGAR VID 9 ELLER 10, DÅ OCH DÅ SÅ TIDIGT SOM 7. MEN VISSA DAGAR SÅ SENT SOM 11 ELLER 12.
VI STÄNGER 17.00 ELLER 18.00 MEN IBLAND INTE FÖRRÄN 23.00 ELLER 24.00.
VISSA DAGAR ELLER FÖRMIDDAGAR ÄR VI INTE HÄR ÖVERHUVUDTAGET MEN PÅ SISTONE HAR VI VARIT HÄR NÄSTAN JÄMT, UTOM NÄR VI ÄR NÅGONANNANSTANS MEN VI BORDE SÄKERT VARA HÄR DÅ OCKSÅ."

 

Grindsmossens Kafé och Konferens, 519 95 Tostared, 0320-623 23, 0766-453500