Toppbilder
Välkommen in | Kafé | Restaurang | Konferens | Historia | Mathantverk | Vägvisning | Markäventyr


Öppettider

Konferens-
lunch-
matsedel

Läs mer


Allt du vill veta om Konferensen

Att träffas och konferera i en lugn och lantlig miljö påverkar dej på ett positivt sätt. Stressa av och njut av atmosfären.

Vi tar emot grupper och sällskap som vill ha en personlig miljö att träffas i. Ring, skicka e-post eller besök oss på plats så får du den information du behöver. Vi har öppet när du har tid.

Markäventyr står för alla aktiviteter. Vår specialité är teambuilding, eller på svenska: att bygga lag.

Ett lag, eller team, är en grupp människor som fungerar tillsammans som en enhet. Man drar åt samma håll. Teamet har ett eller flera gemensamma mål. Tillsammans presterar alla mer. Två plus två blir fem. Vilket team är du med i? Om ni behöver svetsas samman är ni välkomna till oss. Vi hjälper er.

Lokaler
Torpet, vår huvudbyggnad, är den röda stugan med vita knutar som inrymmer restaurangen, kafét och köket. Vi finns på plats under hela er vistelse så det är bara att tjoa till så dyker vi upp.

Ladan, vår konferens och festlokal, ligger i nära anslutning till torpet. Den består av ett stort rum som man kan möblera efter behag. I biosittning får det plats 70st personer men det går även att möblera mysigt för 12st. Flytta runt borden själv eller säg till så hjälper vi er. Vi har blädderblock, en stor whiteboard och overhead till ert förfogande. Säg till så ordnar vi internetuppkoppling. Har du egen kanon så ta gärna med den. Behöver du en ljudanläggning så finns det att koppla upp.

Att hyra Ladan kostar: Heldag 1500 Kr + moms. På kvällstid efter kl. 17.00 kostar lokalen 300 Kr per påbörjad timme.

Övernattning
Vi rekommenderar Farmors Hus som ligger ca 500m från Grindsmossen. Där finns ledigt plats för 15 personer. Det är ett äldre bostadshus med alla bekvämligheter. Läs mer på www.markaventyr.com

Tält, 12-manna eller 20-manna, ställer vi upp i parken på andra sidan vägen. Vill man ha ett äventyr så vill vi rekommendra den friska luften i tälten. Ta med eget liggunderlag och sovsäck. Tillgång till badrum med dusch och toa finns i konferenslokalen. Tälthyran ingår oftast i paketpriset tillsammans med Markäventyrs aktiviteter.

Lillstugan, ligger på andra sidan vägen. Det är en liten stuga med grästak. I den finns ingen ström men kan passa för övernattning sommartid för 6st personer. För att få det varmt finns en liten vedeldad gjutjärnskamin. Den kostar totalt 500 Kr + moms (12%) per natt.

Vi vill även rekommendera Tostareds Vandrarhem som ligger med en underbar utsikt över Lygnern bara 3 Km från oss. Tel: 0734-33 22 05 eller www.tostaredsvandrarhem.com

I dagsläget förhandlar vi om mera övernattningsmöjligheter. Mer information får ni på telefon 0320-623 23.


Ett vackert fönster från torpet

Äppleblom

Grindsmossens Kafé och Konferens, 519 96 Tostared, 0320-623 23, barbara@grindsmossen.com